NEWSRead all about us!

Kaplans nya ledarduo

Kaplans nya ledarduo: Linda Hellström och Johan Nordenström

 

I Kaplans fortsatta resa mot att bli ledande inom Customer Management, datadriven marknadsföring och Marketing Technology Consulting vill vi organisera oss på ett sätt som reflekterar behovet av ständig utveckling och tydligare ansvarsområden.

I det sammanhanget är vi stolta och glada över att Linda Hellström, tidigare vice VD kommer att ta den delade rollen som Managing Partner på Kaplan, tillsammans med Kaplans tidigare VD Johan Nordenström.

”För oss är våra kunder våra VD:ar, det är i kunddimensionen utvecklingen av vårt företag sker. Med det sagt finns det förstås oavsett ett behov av att koordinera och leda vår ständigt växande organisation. Vi tycker att en titel som Managing Partner blir mer passande i det sammanhanget. Det känns väldigt kul att tillsammans med Linda ha den rollen. I praktiken har vi jobbat sida vid sida under flera år, så det här tydliggör verkligheten som den ser ut” säger Johan Nordenström, Managing Partner på Kaplan.

”Det känns väldigt inspirerande att fortsätta bygga vidare på Kaplans framgångar. Johan och jag har lite olika fokusområden, men med alla möjligheter vi står inför så tror vi på att dela vissa ledarskapsfrågor för att fortsätta de senaste årens framgångar”, säger Linda Hellström, Managing Partner på Kaplan.

By |2017-09-26T20:43:36+00:00juli 4th, 2017|Kommentarer inaktiverade för Kaplans nya ledarduo